Werken bij Rovensa Next

Kom meer te weten over hoe we bij Rovensa Next werken.

Wanneer u bij Rovensa Next aan de slag gaat, komt u niet alleen terecht bij een dynamisch team van mensen die zich voorbereiden op een duurzame toekomst - u komt terecht bij een team dat van plan is om die toekomst werkelijkheid te laten worden.

Ons talent

Gedurfde ambitie vereist gedurfde actie, gedreven door mensen die gepassioneerd zijn om bij te dragen aan de gezondheid en verzorging van planten.

Onze waarden

S.E.E.D.S. - beschrijven hoe we ons moeten gedragen

We waarderen diversiteit en daarom proberen we talent met verschillende achtergronden en ervaringen aan te trekken dat in staat is om innovatieve, effectieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen die op tafel liggen.

Striving
STREVEN
EMPOWERMENT
ETHIEK
TOEWIJDING
Safety
VEILIGHEID

Leven bij Rovensa Next

Meer dan 2.000 medewerkers met een gedeelde passie: duurzaamheid in de landbouw stimuleren.

Als lid van het R&D-team biedt Rovensa Next mij een unieke kans om aan wereldwijde projecten te werken, synergieën te creëren en ideeën te delen tussen multidisciplinaire teams, om wereldwijde, praktische en innovatieve oplossingen op tafel te leggen die een antwoord bieden op de wereldwijde uitdagingen van vandaag op het vlak van voedselproductie.

Eric Ferre trabajador de Rovensa Next

Eric Ferre

Global Crop Technology & Product Scouting Manager.

Open posities

Breng je passie naar je werk. Kies uit onze vacatures over de hele wereld en bouw aan een carrièrepad gebaseerd op passie.