Biosolutions
voor telerbehoeften.

Ons uitgebreide portfolio van innovatieve biosolutions dekt alle soorten gewassen van zaad tot oogst.

Een natuurlijke benadering van landbouw

Bent u op zoek naar biocontroleoplossingen voor geïntegreerde bestrijding van ziekten en plagen? Of oplossingen voor duurzame gewasvoeding Het stimuleren van de levenscyclus van planten of het minimaliseren van abiotische stress? Zoek dan niet verder. Wij zijn er om je te helpen gedurende de hele levenscyclus van planten.

Behoeften aan biocontrole

Gestion integrada de plagas

Effectieve plaagbestrijding is essentieel voor het verbeteren van de opbrengst, het waarborgen van de gezondheid van dieren en gewassen, het voorkomen van productbesmetting en het in stand houden van evenwichtige ecosystemen.

Gestión integrada de enfermedades

Ziekten behandelen bij het begin voordat ze zich verspreiden is essentieel voor een gezonde oogst. Ongeacht de bron van de ziekte, bacteriën, virussen of schimmels, is het stoppen van de ziekte en het beheersen van de populatie van alle ziektevormen (sporen, mycelium, etc.) essentieel voor effectief gewasbeheer.

Behoeften aan bionutritie, hulpstoffen en correctiemiddelen

Mejora la tierra, el agua, y la aplicación de los productos

We optimaliseren de groei van gewassen en de bestrijding van plagen met natuurlijke, duurzame oplossingen. Biostimulanten en voedingsstoffen worden toegepast via irrigatie en bladtoepassingen. We bieden oplossingen die de minerale interactie in de bodem of het water verbeteren om hun effectiviteit te maximaliseren.

Estimulación de los procesos naturales de las plantas.

De verschillende stadia van de levenscyclus van een plant zijn onderling afhankelijk en vereisen hoge niveaus van energie en voedingsstoffen die gestimuleerd kunnen worden om betere prestaties te bereiken. De juiste biosolutie, toegepast op het juiste moment en met de juiste dosering, kan planten helpen hun eigen natuurlijke processen te stimuleren, wat bijdraagt aan een betere plantontwikkeling, opbrengst en kwaliteit gedurende het hele seizoen.

Minimiza el estress abiotico

Abiotische stress zoals lage/hoge temperaturen, droogte, waterverzadiging, hoog zoutgehalte, zware metalen, UV-straling en fytotoxiciteit kunnen de groei en opbrengst van gewassen schaden. Abiotische stress is verantwoordelijk voor ongeveer 50% van de verliezen in de landbouwproductie en zal waarschijnlijk verergeren door de klimaatverandering.

Nutricion Sostenibile

Klimaatverandering en broeikasgassen leiden tot verlies van voedingsstoffen in gewassen, waardoor het belangrijk is om de beschikbaarheid van voedingsstoffen te behouden en te vergroten voor voedselzekerheid en voeding voor de wereldbevolking.

Mejora de la calidad de las cosechas

Boeren staan voor de uitdaging om de kwaliteit en houdbaarheid van gewassen te verbeteren en tegelijkertijd te voldoen aan de vraag van consumenten naar gezonder en duurzamer voedsel. Wij bieden een breed scala aan producten die zijn ontwikkeld om de kwaliteit en opbrengst van gewassen te verbeteren om aan deze behoeften te voldoen.

Ontdek onze hoogwaardige bionutrition-oplossingen, hulpstoffen en correctors voor elke fase van de levenscyclus van je gewassen.

Bionutritie voor de landbouw

Biocontrole in de landbouw

Landbouwhulpstoffen en correctoren

Laten we samen groeien.

Wij helpen u de groene transitie te versnellen. We bieden brede lokale kennis en wereldwijde technische ondersteuning.

"*" indicates required fields

Naam:*
Hidden