Onze merken

Ontdek de bedrijven die hun krachten gebundeld hebben om Rovensa Next te creëren.

Tien baanbrekende bedrijven op het gebied van bionutritie en biocontrole in de landbouw hebben hun krachten gebundeld om een holistisch platform van innovatieve bio-oplossingen te creëren.

Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next

Onze geschiedenis

Tien baanbrekende duurzaamheidsbedrijven hebben hun krachten gebundeld om één merk te creëren.

Tien baanbrekende duurzaamheidsbedrijven hebben hun krachten gebundeld om één merk te creëren.

Agrichembio

Agrichembio staat bekend om zijn innovatieve producten, die nieuwe revolutionaire oplossingen bieden om de landbouw te moderniseren en het vermogen om technologie te benutten te vergroten.

Het bedrijf werd meer dan 40 jaar geleden opgericht in Spanje en heeft uitgebreide ervaring in het testen, ontwikkelen, registreren en op de markt brengen van biopesticiden, voedingsproducten en biostimulanten, en technisch advies over hoe ze het best gebruikt kunnen worden.

Logo Agrichembio
logo Agrotecnologia

Agrotecnología

Experts in biocontroleoplossingen voor landbouwgewassen dankzij hun uitgebreide kennis van microbiële producten.

Dit Spaanse bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en marketing van milieuvriendelijke producten.

Idai Natuur

Idai Nature is een biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke residuvrije oplossingen voor fruit- en groentegewassen.

De producten die het bedrijf, dat in 2009 in Spanje werd opgericht, op de markt brengt, zijn gebaseerd op innovatieve botanische extracten die een biofungicide en bioinsecticide effect hebben op gewassen.

Logo Idai Nature
logo Microquimica

Microquimica

Microquimica is gespecialiseerd in plantenvoeding, microbiologie en biotechnologie.

Dit Braziliaanse bedrijf produceert biofertilizers, plantengroeiregulatoren, inoculanten en meststoffen. Microquimica werd in 2019 overgenomen door Tradecorp en handelt nu als Tradecorp do Brasil en biedt een breed portfolio aan oplossingen.

OGT

Gespecialiseerd in het oogsten en verwerken van zeewier.

Dit Ierse bedrijf is een toonaangevende leverancier van een exclusieve extractiemethode, bekend als Gentle Extraction, die de biostimulerende verbindingen behoudt die van nature in vers zeewier zitten.

Logo OGT
Logo Oro Agri

Oro Agri

Oro Agri is gespecialiseerd in milieuvriendelijke producten die effectieve, residuvrije oplossingen bieden voor onze klanten. Het portfolio van het bedrijf omvat producten voor biocontrole, hulpstoffen, bionutritie en biostimulanten.

ORO AGRI, dat meer dan 20 jaar geleden werd opgericht in Zuid-Afrika ontwikkelt en produceert wereldwijd gepatenteerde producten voor agrarische, huishoudelijke en industriële toepassingen. Oro Agri is sterk vertegenwoordigd in strategische markten zoals de VS, Azië, Brazilië en Zuid-Afrika.

Rodel

Rodel Flowers levert biovoeding, biocontrole en hulpstoffen voor de bloemenmarkt.

Rodel, dat ongeveer 20 jaar geleden werd opgericht in Ecuador, is toonaangevend in de distributie van gespecialiseerde gewasvoedingsproducten voor de bloemenmarkt.

Logo Rodel Flowers
logo SDP

SDP

SDP is gespecialiseerd in geavanceerde hulpstoffen en plantenvoeding en biedt een reeks duurzame oplossingen die de opbrengst van gewassen verhogen en de algehele effectiviteit van behandelingen verbeteren door spuittoepassingen te optimaliseren.

SDP werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Frankrijk.

Tradecorp

Tradecorp is een wereldwijde referentie in de sector van biostimulatie en duurzame voeding voor speciale gewassen. Tradecorp ontwikkelt en produceert toonaangevende, innovatieve oplossingen die wereldwijd in meer dan 60 landen op de markt worden gebracht.

Tradecorp biedt een uitgebreide portfolio van hoogwaardige producten die wereldwijd zijn aangepast aan de lokale agronomische omstandigheden. De oplossingen omvatten biostimulanten en speciale gewasvoedingsproducten, zoals gechelateerde micronutriënten  en specifieke bionutritische opties.

logo Tradecorp
logo MIP Agro

MIP Agro

MIP Agro is een toonaangevende speler op het gebied van biocontrole en biostimulanten in Chili en was het eerste bedrijf dat oplossingen voor duurzame landbouw promootte in de regio.

Vandaag de dag heeft MIP Agro een geconsolideerd verkoop- en technisch team ter plaatse, dat nauw samenwerkt met meer dan 2.500 telers en voorschrijvers. Het bedrijf richt zich op hoogwaardige gewassen zoals kersen, bessen, tafeldruiven, noten en citrusvruchten.

Laten we samen groeien.

Wij helpen u de groene transitie te versnellen. We bieden brede lokale kennis en wereldwijde technische ondersteuning.

"*" indicates required fields

Naam:*
Hidden